VI HAR LIGHT-KLASSER DAGTID!

För dig som kanske inte tränat på länge, som bara vill ta det lite lugnare, eller behöver lugn rehabilitering efter en skada. Klasserna passar även dig som är lite äldre och vill träna mjukt. Helt enkelt en anpassad seniorträning!

Med det här kortet tränar du vardagar 06:30 – 15:00 och har tillgång till både gymmet och all gruppträning på schemat innan kl 15:00.
PRIS: 349 KR/MÅN
Ingen bindningstid. 2 månaders uppsägningstid.
OBS! Vi förbehåller oss rätten att ändra schemat under terminen.

Tisdagar 07:00 – Pilates med Adam
Vi tränar alla små, inre muskelgrupper. Effektiv träning på ett skonsamt och behagligt sätt. Stillsam musik och en perfekt start på veckan.

Tisdagar 09:30 – Barre Move med Johanna
Träningsformen är skonsam för dig som vill komma igång på ett milt och behagligt sätt. Klassen fokuserar på balans, teknik, flexibilitet och styrka. Den passar alla åldrar och du utmanar dig själv så mycket du vill och orkar.

Torsdagar 7:00 –

  Yoga med Rebecca
Väck kroppen varsamt med Yoga! En mjuk morgonklass oavsett vem du är och oavsett om du går på yoga ofta eller är nybörjare.

Torsdagar 09:30 – Functional light med Johanna
En klass med funktionell träning för både nybörjare och avancerade, med inriktning på hållning och skadereglering. Du lär dig övningar som är lätta att göra var du än är!