Danskursanmälan

 

ÄNTLIGEN EN NY TERMIN! HÖG TID ATT ANMÄLA SIG!

Vi har danskurser både på House of Shapes, Hornsgatan 103 och hos Elit Sportsclub i Saltsjöbaden (Torgatan 1 inne i Saltsjöbadens Centrum). Du väljer vilken Dansskola du vill gå på här nedan och sedan anmäler du dig. I Saltsjöbaden har vi danskurser för dig mellan 3 – 12 år.  Är du under 18 år måste en målsman göra anmälan.

Klicka på länkarna nedan så ser  du vilka kurser vi har under Höstterminen 2017. Alla stilar och alla åldrar från 3 år och uppåt!

Läs igenom Villkoren för anmälan! Anmälan är bindande och avanmälan kan bara göras under vissa villkor. När du anmält dig så får du först en kvittens på anmälan direkt på skärmen och sedan en faktura via epost. Det innebär att din anmälan är bekräftad och att du har en plats på kursen. När fakturan är betald är platsen säkrad. Hittar du ingen faktura? Skräpposten brukar ta hand om fakturorna ibland. Leta där!  Ca 1 vecka innan kursen startar får du en kallelse via epost.

 

VANLIGA FRÅGOR

— Det fungerar inte! Anmälan går inte att göra på hemsidan?

Svar:

  • Du måste ange betalarens personnummer på betaluppgifter. Ett omyndigt barn kan inte stå som betalare.
  • Du bör göra anmälan via en dator. Inte via en smart telefon.

— Är min kurs med på vårshowen?

  • Det är bara kurser på fortsättningsnivå som är med på vårshowen. Alla andra på nybörjar och nyb /fortsnivå  har sin avslutning med en liten uppvisning i dansstudion.

— Får man prova på?

  • Hela vecka 35 får du prova kurser utan kostnad.  Därefter kostar det 200 kr (under 16 år)  / 250 kr (över 16 år) att testa en kurs. Om du väljer att boka en kurs så drar vi av provapå-avgiften.

NIVÅER:

Det är alltid svårt att välja nivå, och vi rekommenderar att du frågar oss om du är osäker. Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din danskurs, så vi hjälper dig gärna att hitta rätt nivå. Här är en vägledning till rätt nivå:

Nybörjare: För dig som aldrig dansat eller bara dansat en termin tidigare.

Fortsättning: Minst 2 terminers förkunskap i den aktuella dansstilen.

Mellan: På den här nivån har du dansat regelbundet de senaste 2-3 åren.

Avancerad: Nivån för dig som dansat 5 år eller är väldigt begåvad helt enkelt.

Öppen nivå: Alla är välkomna!

Detta är bara riktlinjer och vi förbehåller oss rätten att flytta elev till lämplig nivå.