Danskursanmälan

 

 

Vi har danskurser både på House of Shapes, Hornsgatan 103 och hos Elit Sportsclub i Saltsjöbaden (Torgatan 1 inne i Saltsjöbadens Centrum). Du väljer vilken Dansskola du vill gå på här nedan och sedan anmäler du dig. I Saltsjöbaden har vi danskurser för dig mellan 3 – 15 år.  Är du under 18 år måste en målsman göra anmälan.

Klicka på länkarna nedan så ser  du vilka kurser vi har under Vårterminen 2017. Alla stilar och alla åldrar från 3 år och uppåt!

Läs igenom Villkoren för anmälan! Anmälan är bindande och avanmälan kan bara göras under vissa villkor. När du anmält dig så får du först en kvittens på anmälan direkt på skärmen och sedan en faktura via epost. Det innebär att din anmälan är bekräftad och att du har en plats på kursen. När fakturan är betald är platsen säkrad. Hittar du ingen faktura? Skräpposten brukar ta hand om fakturorna ibland. Leta där!  Ca 1 vecka innan kursen startar får du en kallelse via epost.

 

NIVÅER:

Det är alltid svårt att välja nivå, och vi rekommenderar att du frågar oss om du är osäker. Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din danskurs, så vi hjälper dig gärna att hitta rätt nivå. Ett sätt kan vara att besöka oss när vi har Öppet Hus. Det brukar vi ha i början av varje ny termin. Håll utkik efter aktuella datum här på hemsidan. Här är en vägledning till rätt nivå:

Nybörjare: För dig som aldrig dansat eller bara dansat en termin tidigare.

Fortsättning: Minst 2 terminers förkunskap i den aktuella dansstilen.

Mellan: På den här nivån har du dansat regelbundet de senaste 2-3 åren.

Avancerad: Nivån för dig som dansat 5 år eller är väldigt begåvad helt enkelt.

Öppen nivå: Alla är välkomna!

Detta är bara riktlinjer och vi förbehåller oss rätten att flytta elev till lämplig nivå.