Danskursanmälan

 
Här hittar du våra  kurser för Vårterminen 2018.
Alla stilar och alla åldrar från 3 år och uppåt!
 
 
 
 
 

 
Vi har danskurser både på House of Shapes, Hornsgatan 103 och hos Elit Sportsclub i Saltsjöbaden (Torggatan 1 inne i Saltsjöbadens Centrum). Du väljer vilken Dansskola du vill gå på i länkarna överst på sidan och sedan anmäler du dig. I Saltsjöbaden har vi danskurser för dig mellan 3 – 12 år. På Hornsgatan har vi alla stilar och alla åldrar. Är du under 18 år måste en målsman göra anmälan.

Läs igenom Villkoren för anmälan! Anmälan är bindande och avanmälan kan bara göras under vissa villkor. När du anmält dig så får du först en kvittens på anmälan direkt på skärmen och sedan en faktura via epost. Du kan även välja att betala med kort direkt i samband med anmälan.  När fakturan är betald är platsen säkrad. Hittar du ingen faktura? Skräpposten brukar ta hand om fakturorna ibland. Leta där!  Ca 1 vecka innan kursen startar får du en kallelse via epost.

 

 
NIVÅER:
Det är alltid svårt att välja nivå, och vi rekommenderar att du frågar oss om du är osäker. Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din danskurs, så vi hjälper dig gärna att hitta rätt nivå. Här är en vägledning till rätt nivå:

Nybörjare: För dig som aldrig dansat eller bara dansat en termin tidigare.

Fortsättning: Minst 2 terminers förkunskap i den aktuella dansstilen.

Mellan: På den här nivån har du dansat regelbundet de senaste 2-3 åren.

Avancerad: Nivån för dig som dansat 5 år eller är väldigt begåvad helt enkelt.

Öppen nivå: Alla är välkomna!

Detta är bara riktlinjer och vi förbehåller oss rätten att flytta elev till lämplig nivå.