URBAN AFRO BEAT

URBAN AFRO BEAT

Tänk Afrika och dess oändliga klubbscen: det är inriktningen på klassen! De stilar vi fokuserar på är Azonto (Ghana), Ndombolo (Kongo), Kuduro Angolano (Angola) men vi har även inslag av andra stilar från Afrikas kontinent och av Dancehall från Jamaica. Azonton har under senare år charmat världen med sin lekfullhet och sköna flow. Stilen innehåller olika rörelser som visar olika yrken och sysslor, till exempel danssteg som visar hur man stryker kläder, hur man kollar frisyren i spegeln, hur man klipper, boxar, simmar och mycket mer. Tyngdpunkten kommer att ligga på mycket höfter och låg tyngdpunkt i kroppen. Dansen framförs med mycket humor och energi, och ofta i ett högt tempo.

Boka din danskurs här!

TERMINSKORT

Är du en dansgalning, det vill säga intresserad av att dansa mer än 1 eller 2 gånger per vecka, kan du köpa ett Terminskort. Då är du garanterad plats på 3 kurser och kan dessutom dansa så mycket du vill på alla andra öppna kurser i mån av plats. Terminskortet kostar 5800 kr och är personligt. Kortet är giltigt på en anläggning, alltså den där du är anmäld för danskurser. Det går ej att kombinera med andra rabatter då detta är ett rabatterat kort från början.

SYSKONRABATT

Om du anmäler dig, din mamma, pappa eller syskon till mer än 1 kurs ger vi dig 10 % rabatt på den 2:a kursen och 20 % på den 3:e och så vidare. Rabattstegen beräknas med dyraste kursen som nummer 1 och därefter i fallande skala. Observera att rabatten inte går att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

ÖPPNA KLASSER/DROP IN

Du kan när som helst, utan föranmälan, ta en klass i mån av plats på danskursernas öppna klasser.

Så här funkar det: 

1.  Drop in gäller i mån av plats. Stängda klasser gäller ej för drop in.

2. Om det finns plats: Berätta för receptionen vilken klass du vill dansa och betala. (Du med terminskort: visa upp ditt terminskort i receptionen. Du som tar igen: informera receptionen om att du tar igen ett missat kurstillfälle.)

3. Skriv upp dig på listan med namn, mobil och kryssa i om du betalat drop in, visat terminskort eller tar igen. 

Priser: 7-15 år 200 kr/klass, 16 år+ 250 kr/klass (Gäller ej för dig med terminskort eller som tar igen)