BARNDANS

BARNDANS

Hur går det till på Barndansen?

Så här: Barndansen är lekfull för genom lek lär sig barn som bäst. Vi leker att vi är i Kalle Teodors förtrollade värld och övar att gå på tå, stå i balans och sträcka högt. Vi springer till bumble bee och övar rumsuppfattning samt kroppskontroll. Detta varvar vi givetvis med en klassisk grund genom att öva på att ta in koreografi etc på barnens nivå. Så genom lek får vi in dansteknik.

Lärandet sker alltid via lust och lek, och våra pedagoger lägger stor vikt vid att få barnet att känna sig tryggt. Det är först då de kan uttrycka sig i frihet. Blandningen av lek och dans är helt central. Man blir ofta förvånad över resultatet man kan nå vid rätt tillvägagångssätt. Barnets självkänsla växer och det visar sig även på många andra plan utanför danssalen. Sista året man går barndans har barnen möjlighet att prova på lite olika dansstilar och förbereda sig på bästa möjliga sätt inför valet av stil på danskurs som kommer när man har åldern inne.

De allra yngsta, 3-åringarna, kan ta med sig mamma eller pappa in i danssalen, men då blir den vuxne en del i gruppen och inte en åskådare.  4 och 5- åringarna däremot behöver arbetsro med sin danslärare! Anknytningen, magin och koncentrationen uppstår när danspedagogen kan kommunicera direkt med barnen.

ANMÄL DITT BARN HÄR!

SYSKONRABATT

Om du anmäler dig, din mamma, pappa eller syskon till mer än 1 kurs ger vi dig 10 % rabatt på den 2:a kursen och 20 % på den 3:e och så vidare. Rabattstegen beräknas med dyraste kursen som nummer 1 och därefter i fallande skala. Observera att rabatten inte går att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.