Audition

text1

AUDITION TILL JENNIE WIDEGRENS DANSLINJER 2018

House of Shapes dansutbildningar ger dig en gedigen grund att stå på om du tänker dig en framtid som dansare.

Om du har viljan så ger vi dig sveriges danselit som lärare.

Vi anstränger oss för att ge våra elever på Danslinjen många kontakter på arbetsmarknaden, möjligheter att göra riktiga dansjobb och möta verkligheten utanför dansstudion. De senaste åren har vi  bland annat medverkat i Supershowen TV3, Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, TalangTV4, Stjärnornas Stjärna, Sommarkrysset, arbetat med koreografi till Fredrik Benke Rydmans uppsättningar samt många olika dansuppvisningar på företag och konferenser.

ERNA LANDEFJORD TIDIGARE ELEV PÅ DANSLINJEN

”- Jag gick Jennie Widegrens  1-åriga Danslinje under 2015-2016 och min klass fick under utbildningen träna för några av branschens bästa lärare och yrkesverksamma koreografer. Vi tränade olika stilar vilket gav oss en bredd som dansare och vi fick även möjligheten att göra olika gigs och framträdanden. Som att dansa i Jennies koreografi på Eurovision Song Contest 2016. House of Shapes danslinje gav mig verktygen för att komma in på Balettakademien och jag har parallellt med vidareutbildningen kunnat jobba med dans och undervisa. Jag rekommenderar House of Shapes danslinje till den som vill utvecklas till en bred dansare och som vill ha många möjligheter till jobb inom Dansen i framtiden. ”

Läs mer,  klicka på länken: UTBILDNINGAR

____________________________________________

AUDITION 2019

 

Information om datum och tider publiceras i december 2018.

Pris: Audition kostar 100 kr. Betalas på plats med betalkort eller kontanter.

SÅ HÄR GÅR DET TILL
Du anmäler dig till
audition@houseofshapes.se eller via formuläret nedan
senast den UNDER UPPDATERING
Du får en anmälningsblankett i retur på mail. Den ska du skriva ut och fylla i.
Ta med anmälningsblanketten till audition. Utan anmälningsblankett kan du inte göra audition.
Du behöver inte förbereda någon egen dans. Vi lär ut en koreografi och alla dansar tillsammans. En danslärare arbetar med gruppen som gör audition och en jury tittar på klassen och gör bedömningar om vad varje elevs särskilda behov och förutsättningar  är.
 
Vi skickar svar till alla som varit med på Audition och svaret skickas till den epost-adress som du angivit i anmälan till audition.
Det tar tid att sammanställa juryns resultat och det tar tid att skicka alla svar. Så om dina kompisar fått svar men inte du så ha tålamod! Svaret kommer! Men räkna med att det kan ta upp till 2 veckor. 

Varmt Välkommen!

Fyll i formuläret nedan.

I meddelanderutan skriver du in personnummer samt vilken audition (1 eller 2) du vill delta i.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Telefonnummer

Ditt meddelande