OM OSKRIVNA REGLER

Publicerad 2019-02-21 11:22 av House of Shapes

Vad är det som gäller i gymmet egentligen? Ibland kan man känna sig vilsen bland alla hemtama ”gymråttor”. Hur ska man bete sig och vad är det som gäller? Säkert olika på alla gym men många saker är gemensamma överallt. Universella skulle man kunna säga.

  • Kommunicera. Prata med varandra och fråga! Då undviker vi missförstånd.
  • Självklart kan man inte ”paxa” maskiner eller utrustning som man inte använder. Ingen stannar för evigt i gymmet – snart är din favorit ledig igen. Så lite tålamod kan vara på sin plats. Och fantasi! Testa något nytt under tiden du väntar.
  • Du städar efter dig själv. Torka av maskinen så håller den längre. Häng upp och ställ tillbaka det du använt. Inget konstigt egentligen. Och tänk på att allt är träning! Att lägga tillbaka hantlarna är också en övning.
  • Något annat du undrar? Kolla in första punkten och fråga! Fråga kompisen i gymmet eller någon av oss som jobbar här så listar vi ut svaret tillsammans.

Välkommen!