DANSKURSERNA STARTAR VECKA 5

Publicerad 2019-01-22 10:43 av House of Shapes

Hej,
Vecka 5  är det äntligen dags för kursstart här på House of Shapes och vi ser fram emot en spännande och givande vårtermin!

Första kurstillfället för alla danskurser är under vecka 5 (28/1-3/2).

NÄRVARO: Varje gång du/ditt barn kommer till House of Shapes ska avprickning ske på listorna som finns i receptionen. Detta gäller hela terminen. Upprop sker även inne i salarna, av läraren.
Faktura har skickats ut via mail.
Observera att vi har 16-årsgräns i gymmet, barn får alltså inte vistas i gymdelen.

HITTA HIT: Adress: Hornsgatan 103, 117 28 Stockholm. Tunnelbana: Hornstull (uppgång Högalidsparken) eller Zinkensdamm. Buss: Blåbuss 4, station Varvsgatan eller Ansgariegatan.

HOUSE OF SHAPES – SÅ FUNKAR DET!
Vi har mixat Dans & Fitness på House of Shapes, för att vi tycker att det hör ihop! Så att en hel familj ska kunna träna och dansa på samma ställe samtidigt. För att dans är den bästa träning du kan få!
Detta innebär att vi har väldigt många olika gäster hos oss. Alla åldrar och alla sorter, med olika förutsättningar och olika behov av utrymme i våra lokaler.
En helt vanlig dag har vi gäster i åldern 2-88 år. Några ska till sin danskurs, andra ska lyfta fria vikter, ett gäng ska på Shapesklass och ytterligare några ska inte göra någonting utan bara vänta på sina barn som dansar.
För att alla ska få plats och för att alla ska trivas så har vi några enkla och självklara regler som vi ber er att följa.
Deltagare i danskurser omfattas inte av vår försäkring om de vistas ute bland träningsutrustningen i gymmet. Det vill säga barn och föräldrar till danselever får inte befinna sig på gym-ytan.
Gymgäster får inte använda salar utan tillåtelse.
Inget annat än vatten inne i gymmet, i och utanför salar.
Skorna ställer du i skohyllan 1 trappa upp. Vi  snubblar ju på skorna om de står precis där alla ska gå. Vår personal hjälper dig gärna tillrätta om du har frågor kring detta.

TRÄNA HOS OSS!
Du har väl inte missat! Att du kan köpa ett klippkort 10 ggr för 1 000 kr när du köper en danskurs. Med detta klippkort kan du träna i gymmet eller gå på våra fitnessklasser.
Mer information kring våra fitnessklasser hittar du på vår webb, www.houseofshapes.se/fitness-schema

NYHETER
Vi har en ny lounge och en ny entré! Du går in direkt från gården vid den gula flaggan. Välkommen!

Vi hoppas att ni alla ska trivas här på House of Shapes!

Frågor eller funderingar hänvisas till: dans@houseofshapes.se

Och om du inte redan anmält dig så gör det nu: DANSKURSANMÄLAN

Varmt välkomna till en vår fylld med dans!