EXTRA AUDITION TILL DLC DANSLINJEN COMMERCIAL 15 ÅR OCH ÄLDRE

Publicerad 2018-08-06 14:57 av House of Shapes
Vi håller en audition för vår nyöppnade linje!! 
DLC DANSLINJEN COMMERCIAL
26 augusti kl 15:30 Anmäl dig senast den 20 augusti.
Du behöver vara född 03 eller tidigare.
Detta är en linje för dig som dansat i många år och som ser en framtid som dansare på den kommersiella scenen.
 

MATILDA FLEBERG  Tidigare elev på Danslinjen och Dansarutbildningen, Examensår 2015

” – Jag har gått Jennie Widegrens 3-åriga Danslinje samt 1-åriga Dansarutbildning. Utbildningstiden gav mig alla verktyg man kan tänkas behöva för att arbeta professionellt i dansbranschen. Det vill säga en relevant och bred träning, mentorer som coachar och vägleder en utifrån ens individuella mål, möten med yrkesverksamma dansare och koreografer inom olika genrer samt praktik som visade hur olika yrkessituationer fungerar behind the scenes. 

Men det jag framförallt lärde mig var disciplin, eget ansvar, etik och att verktygen jag fått inte kommer ta mig någonstans såvida jag inte använder dem. Den mind set jag fått tack vare denna utbildning fick mig att tro på min egna förmåga att ta mig dit jag vill, våga skapa min egen väg och satsa 100% utan att backa undan för de många motgångar och utmaningar som kom på vägen. 

Jag hade inte varit den dansare och koreograf jag är idag utan mina år på House of Shapes och jag rekommenderar dansarutbildningen till alla som vill ha en karriär inom dansen, oavsett vilken genre man är inriktad i. Verktygen man får är universiella och ger en förutsättningarna att ta sitt öde i egna händer och bygga den karriär man önskar och drömmer om- det låter smörigt men är 100% sant.”

 
Antagning sker genom audition och vi antar dig som redan har en bra grundträning men som behöver den sista pushen i stil, edge och form.
Vi erbjuder ett mentorskap som hjälper dig med feedback och kontakter.
Träningen i DLC är helt enkelt anpassad för branschen. Vad som gäller just nu för att kunna boka jobb.
Anmäl dig här: