VI BYGGER NY ENTRÈ

Publicerad 2018-06-26 17:42 av House of Shapes

Vi har ägnat sommaren åt att bygga om i gymmet och att bygga en ny sal. Det märks när du besöker oss för det pågår fortfarande en hel del arbeten i fastigheten som påverkar vår verksamhet. Vi ber om ditt tålamod till dess vår nya reception och lounge blir klar. 

Vi har nämligen fått möjlighet att ta över restauranglokalen i entréplanet och det skapar nya möjligheter för oss. I december kommer receptionen att flyttas till gatuplan och nuvarande yta för reception blir uppehållsrum för Danslinjen.

Under tiden ombyggnationen pågår så behöver vi din förståelse! Ha överseende med stök och bök. Vi anstränger oss för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för din träning och dina danslektioner under pågående bygge.

Välkommen!