AUDITION 30 MAJ NYA SÖKANDE

Publicerad 2018-04-05 14:42 av House of Shapes

AUDITION TILL JENNIE WIDEGRENS DANSLINJER 2018

House of Shapes dansutbildningar ger dig en gedigen grund att stå på om du tänker dig en framtid som dansare.

Om du har viljan så ger vi dig sveriges danselit som lärare.

Den 30 maj är det audition för nya sökande!

Läs mer: ANMÄLAN TILL AUDITION

Vi anstränger oss för att ge våra elever på Danslinjen många kontakter på arbetsmarknaden, möjligheter att göra riktiga dansjobb och möta verkligheten utanför dansstudion. De senaste åren har vi  bland annat medverkat i Supershowen TV3, Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, TalangTV4, Stjärnornas Stjärna, arbetat med koreografi till Fredrik Benke Rydmans uppsättningar samt många olika dansuppvisningar på företag och konferenser.