BOOST CAMP MED NATHALIE OCH JAKOB 29 JAN – 16 FEB

Publicerad 2017-12-24 09:32 av House of Shapes

När träning är som bäst…

Variation är viktigt för att inte tappa glädjen i att träna, därför är inget pass det andra likt och du kommer att lära dig nya övningar under varje pass. Upplägget är tufft men grunden simpel och allt är anpassat efter deltagarnas egna förutsättningar. Du avancerar sedan i takt med att gruppen utvecklas och blir starkare. Träningen ska få dig att snabbt komma i form och förbättra din kondition, uthållighet och styrka, oavsett vilken nivå du börjar på.  Vi hjälper dig att utmana dig själv utifrån dina egna förutsättningar. 

Datum: Måndag – fredag 29 jan – 16 feb kl 7:00-8:00

Pris: 3 400 kr. Om du är Fitnessmedlem hos oss eller går en Danskurs VT – 2018 får du 10 % rabatt. Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Detta ingår:

  • 15 träningspass
  • Freaky Friday med eftersits och Salsa!
  • Massage till specialpris under Boost Camp.
  • Fri tillgång till gymmet om du inte är medlem. Gruppträning i mån av plats.
  • Nya träningsvänner och massor av träningsglädje, motivation och resultat.
  • Goodiebag.

Schema (med reservation för ändring.)

29-jan        Funktionell träning     Nathalie
 30-jan       Kampsport       Jakob
 31-jan        Booty Core      Nathalie
 01-feb        Power Circle    Nathalie
 02-feb       Gym Cardio      Nathalie
 
05-feb        Power Circle    Nathalie
06-feb        Kampsport       Jakob
07-feb        Gym cardio      Nathalie
08-feb        Bodycontrol    Jakob
09-feb        Booty Core      Nathalie

12-feb        Gym Cardio      Nathalie
13-feb        Booty Core       Nathalie
14-feb        Kampsport       Jakob
15-feb        Bodycontrol    Jakob
16-feb        Avslutnings heat Jakob

 

Instruktörer

Nathalie Rosenberg 

Dansare, koreograf, instruktör, personlig tränare och mamma. Passionerad över att leva livet med obegränsad kreativitet, öppenhet, tillit och engagemang.

Min filosofi som personlig tränare är att vi alla måste hitta rätt balans. Min passion är att hitta och isolera de fysiska styrkor och svagheter i varje kund och matcha dem med en mängd fitness discipliner för att motverka obalanser.

Träning ska vara kul, så mycket fokus ligger på att skapa en skön stämning, men utan att glömma att teknik och rätt hållning är viktiga komponenter.

”Love-Passion-Connection”

Det är 3 ord jag fokuserar mycket på i mina klasser! Det är viktigt för mig att se varje deltagare och möta var och en där han eller hon är för att ta fram det bästa i alla.

Jakob Isaksson 

Personlig Träning, Kostrådgivning, TCM, Taiji & Qigong 

Jakob Isaksson är en engagerad tränare och coach med fler internationella meriter inom kampkonst.
När han inte är ute och tävlar, syns på TV, pratar i radio, föreläser eller uppträder på Kungliga Operan jobbar han på House of Shapes som instruktör och PT.

Som tränare på landslagsnivå inom Svenska Kungfu & Wushuförbundet är Jakob van att hjälpa folk att sätta och nå målsättningar. Han jobbar med såväl hobbyutövare som elit och har lång erfarenhet av träning och hälsa. Styrka, kondition, smidighet, kroppskontroll såväl som inre balans är alla olika delar som måste vara i samspel. 

Förutom utbildningen till personlig tränare och kostrådgivarutbildning har Jakob studerat till coach på Sportuniversitet i Guangzhou, Kina. Jakob är också utbildad i grundläggande kinesisk medicin och hans träningsfilosofi genomsyras av både modern och traditionell kunskap.

Ta chansen att träna för en mästare.

Anmälan

Anmälan till info@houseofshapes.se senast 21 januari. Begränsat antal platser!

Uppge namn, adress, telefon- och personnummer samt om fakturan ska ställas till ett företag då behöver vi organisationsnummer och adress.

Villkor

Betalning mot faktura innan Boost Camp start den 29 januari.

Kostnadsfri avbokning senast 3 veckor innan start eller vid uppvisande av läkarintyg. Vid senare avbokning än 3 veckor innan start debiteras 25 % av priset. 50 % av priset vid avbokning 2 veckor innan start.  75 % av priset 1 vecka innan start.

House of Shapes, Hornsgatan 103, www.houseofshapes.se