FYSISK AKTIVITET PÅ RECEPT – FAR

Publicerad 2016-11-03 15:43 av House of Shapes

Vi är nu FAR-certifierade (Fysisk Aktivitet på Recept)  och det betyder att du som fått träning på ordination av läkare kan träna hos oss! Våra Light-klasser tisdagar och torsdagar 9:30 är särskilt anpassade för dig som inte tränat på länge, som vill träna mjukt eller är i behov av rehabilitering i någon form. Men även de övriga klasserna fungerar fint så länge du tar allt i din egen takt! Instruktörerna kan alltid visa alternativa övningar om något känns tungt eller helt enkelt inte passar dina behov.

Vid ditt första besök hos oss får du träffa en Personlig Tränare och certifierad FAR-ledare  och tillsammans bestämmer ni hur din träning bör läggas upp. Om du behöver träna med PT eller på egen hand, i grupp eller vilken typ av rehabilitering som du behöver. Hos oss finns ett stort utbud av gruppträning, fria vikter, konditionsmaskiner och funktionell träningsyta. Vi lägger stor vikt vid just funktionell träning och det genomsyrar hela verksamheten. Vi svarar gärna på de frågor du kan tänkas ha och självklart får du provträna en gång innan du bestämmer dig!

Läs mer om Träning på recept här: www.farledare.se