GRUPPTRÄNING MED DANS PÅ SCHEMAT

GRUPPTRÄNING MED DANS PÅ SCHEMAT

Som första Fitnessklubb kan vi erbjuda riktiga dansklasser på gruppträningsschemat. Vi koreograferar specifika klasser efter ditt behov och undervisar sedan i ditt tempo. De sk Shapesklasserna leds av Sveriges främsta professionella dansare, och vi dansar till musik som är utvald för att passa klassens känsla och stil. Gruppens nivå sätter utlärningstempot och vi kör ny koreografi varannan  vecka för att du skall kunna hoppa in närsomhelst.

SHAPES GUL är dansklasser med lättare rörelser och kondition och främst för dig som är nybörjare. Uppvärmningen är anpassad till nivån.

SHAPES TURKOS är dansklasser för deltagare som är vana och som vill utmana lite extra med fler moment och längre koreografier. Även uppvärmningen är lite tuffare.

Spinning, Boxning, Yoga, Bodypump m m finns såklart också på gruppträningsschemat, och tillsammans med Shapesklasserna så kan man nog säga att vi erbjuder Stockholms bredaste utbud av gruppträning.

Under sommar, och helger som Påsk, Jul, Nyår och röda dagar är schemat gruppträningsreducerat.

OBS att vi släpper ej uthämtade klassbiljetter 10 minuter innan klassen! För att de som köar ska hinna byta om och vara med och för att klassen ska kunna starta på tid.